Over B&B Ter Thuyne

Toen wij, Pieter en Martine, ons in 2002 in Ieper vestigden kregen wij de kans om een restaurant over te nemen in De Stuersstraat in Ieper. Wij waren op slag verliefd op het pand en zagen de mogelijkheden om, naast een eigen woning, ook een Bed and Breakfast te beginnen.

De naam die het restaurant had, Ter Thuyne, werd overgenomen en na een fikse verbouwing konden begin 2003 dan eindelijk de eerste gasten ontvangen worden.

Door de jaren heen heeft Martine, die de gasten ontvangt, met grote regelmaat de kamers aangepast en verbouwd. De simpele reden: het moet altijd net iets mooier, iets meer service en altijd verrassend. Het is ook niet voor niets dat er veel bezoekers zijn die regelmatig terugkeren!

Over Pieter en Martine zelf

Wij, Pieter (1956) en Martine (1958), zijn beiden geboren Deinzenaren. Nadat wij in 1982 getrouwd zijn, zijn wij in Aalter gaan wonen. Zeven jaar en twee kinderen (Maarten, 1984, en Lieselot, 1986) laterverhuisden wij naar Aalst-Waalre in Nederland. Nadat de kinderen het huis uit waren zijn wij in 2002 weer terugverhuisd naar het Vlaamse land, met Ieper als voorlopige eindbestemming.

Graag vertellen wij u bij aankomst in onze B&B over ons, onder het genot van een kopje koffie of een pintje. Maar dan horen wij ook graag een beetje over u :-)

Tot snel!

Pieter en Martine