Over B&B Ter Thuyne

Reeds geruime tijd keken wij , Joseline, Jannick en kinderen Elias en Laura er naar uit om van het landelijke Elverdinge naar de historische stad Ieper te trekken. We hadden het geluk dit prachtige pand te vinden waar Joseline, toekomstige gastvrouw, verliefd werd op de romantische tuin en ikzelf, Jannick, op het authentiek bewaarde herenhuis.

Wij baten al een aantal jaren het Restaurant De Vuile Seule in Elverdinge uit, gelegen bij de Galgenbossen, waar we met liefde en plezier gasten ontvangen. Hiernaast wordt het uitbaten van B&B Ter Thuyne, een mooie aanvulling op onze dromen. De combinatie van beide zaken is een uitdaging waar wij hopen om de traditie met evenveel plezier en enthousiasme als Martine en Pieter verder te zetten.

Vanaf 31 juli 2020 hopen wij de eerste gasten met open armen te mogen ontvangen.

**********************************************************************************************************************************

Bedankt!

Gedurende 14 jaar hebben wij jullie met open armen ontvangen. Nu is de tijd gekomen om het stokje door te geven. We zijn blij dat we met Joseline en Jannick fijne opvolgers hebben gevonden en zijn er van overtuigd dat zij jullie met evenveel enthousiasme en zorg zullen verwelkomen!

Martine en Pieter