Over B&B Ter Thuyne

Toen wij, Pieter en Martine, ons in 2004 in Ieper vestigden stond restaurant Ter Thuyne te koop in de De Stuersstraat. Wij waren op slag verliefd op het pand en zagen de mogelijkheid om, naast een eigen woning, ook een Bed and Breakfast te beginnen.

Na een fikse verbouwing konden we eind 2005 de eerste gasten ontvangen. De naam Ter Thuyne hielden we in ere.

Door de jaren heen heeft Martine, die de gasten ontvangt, met grote regelmaat de kamers aangepast en verbouwd. De simpele reden: het moet altijd net iets mooier, iets meer service en altijd verrassend. Het is ook niet voor niets dat er veel bezoekers zijn die regelmatig terugkeren!

Over Pieter en Martine zelf

Wij, Pieter (1956) en Martine (1958), zijn beiden geboren Deinzenaren. Na ons huwelijk in 1982 gingen wij in Aalter wonen. Zeven jaar en twee kinderen (Maarten, 1984, en Lieselot, 1986) later verhuisden wij naar Aalst-Waalre in Nederland. Nadat de kinderen het huis uit waren zijn wij in 2004 teruggekeerd naar het Vlaamse land, met Ieper als voorlopige eindbestemming.

Graag vertellen wij u bij aankomst in onze B&B over ons, onder het genot van een kopje koffie of een pintje. Maar dan horen wij ook graag een beetje over u :-)

Tot snel!

Pieter en Martine